Van Kortenhof Groep

 • pand-alleen-zonder-bt-1
 • fietsverhuur
 • URBAN-ARROW©-Tender-1000-Post-Parcel-05

Bedrijf Categorie: Detailhandel en VervoerBedrijf Tags: cargo, ebikes, fiets, fietsen en fietsverhuur

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
 • Al bijna 60 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires, een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde ‘ouderwetse’ service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

  De Van Kortenhof Groep heeft 3 vestigingen: in Vlaardingen Holy, Vlaardingen Oost (servicepunt) en Maassluis. Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl. Onze vestiging in Maasluis met maar liefst 1500 m2 is ook elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur!

  Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Als extra service heeft Van Kortenhof de ‘reparatiesnelservice’. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.

  Servicewagens
  Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof!

  Fiets van de zaak
  Ook voor bedrijfs- en/of leasefietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan!

  Verhuur
  Ook voor het huren van fietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Onze verhuurvloot bestaat uit stads- en toerfietsen, ebikes en MTB’s. Uiteraard behoort het bezorgen van huurfietsen op locatie tot de mogelijkheid.

  Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

  Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl

 • Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.