incertex

Bedrijf Categorie: Zakelijke dienstverleningBedrijf Tags: COINS, informatie, Infra, oplevering en OTL

Profiel
Profiel
Kaart
 • incertex is gespecialiseerd in het leveren van expertise en zekerheid op het gebied van asset informatie over infrastructuur en vastgoed.

  Voor diverse infra- en tunnelprojecten ondersteunen en begeleiden wij het proces van informatieoverdracht tussen (onder)aannemer(s), projectorganisatie en beheerder.

  Binnen dit proces zorgen wij dat de aangeleverde informatie getoetst wordt aan de regelgeving in het contract. Daarnaast vertalen wij de informatiebegrippen van leverancier van/naar projectorganisatie/ontwikkelaar van/naar eigenaar/beheerder. Dit zorgt ervoor dat alle partijen hetzelfde beeld hebben bij de gevraagde informatieleveringspecificatie (ILS), informatiedragers en het moment waarop informatie gereviewed, geleverd en geaccepteerd moet worden. Het resultaat is doorgaans dat werkpakketten sneller geaccepteerd en termijnen eerder betaald worden door de opdrachtgever. Aangezien bij incertex een hands-on mentaliteit heerst zijn wij niet alleen van het adviseren, maar ook van het doen. Dit houdt onder andere in dat aanpassingen aan technische tekeningen en data ook door ons uitgevoerd kunnen worden.
  Wij hebben ervaring met de voorschriften van Rijkswaterstaat en ProRail waaronder OTL en COINS.

 • Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.