Over BidBook - BidBook Blankenburg - toeleveranciers in de regio

Over BidBook

De bereikbaarheid van de Rotterdamse regio is van zeer groot belang voor de economie. Naast het grootste havencomplex van Europa en Greenport Westland biedt de Rotterdamse regio ruimte aan veel bedrijvigheid. Om de bereikbaarheid in deze regio te kunnen blijven garanderen en de economische groei in het gebied te stimuleren wordt nu de Blankenburg verbinding aangelegd.

De Blankenburg tunnel verbindt twee oevers met elkaar, hetgeen grootschalige effecten zal sorteren in de nabije omgeving van de verbinding. De aanleg neemt zes jaar in beslag en vraagt veel inzet van mensen en middelen vragen.

Met het Bidbook Blankenburg maakt het lokale regionale bedrijfsleven graag duidelijk dat de aannemer van het Blankenburg-project voor mensen en materialen niet ver hoeft te zoeken, aangezien deze in de nabije omgeving te halen zijn.

Vanuit dit digitale platform etaleren ondernemers hun diensten en meerwaarde voor de aannemer van het meerjarenproject. In het vertrouwen dat hij zo mogelijk tracht gebruik te maken van lokale toeleveranciers van diensten en producten.

Zo draagt het Bidbook Blankenburg bij aan een groeiende lokale economie, groei van de werkgelegenheid en een verbonden regio.

Voeg uw organisatie nu toe!

Is uw organisatie nog niet te vinden op het Bidbook. Voeg dan uw profiel vandaag nog, kosteloos, toe. Het kan zijn dat uw ondernemersvereniging uw organisatie al heeft aangemeld, in dat geval kunt u uw profiel claimen.

Voeg uw organisatie toe >>

(c) BidBook Blankenburg - een product van Samen meer waarde

Het Bidbook Blankenburg wordt ondersteund door: